wichtel-tstralendmiddelpunt-annemarth-willemieke-kampen-01

Hoi, ik ben Wichtel en ik ben het bewijs dat kaboutertjes echt bestaan.
Ik doe lieve, kleine dingen voor iemand anders in de Flevowijk. Stiekem, zodat het een verrassing is en niemand weet waar het vandaan komt.

Jij kan mij gebruiken om ook te wichtelen. Laat mij achter op de plek waar je zomaar iets voor iemand anders hebt gedaan. Vuilnis weggebracht, een heg gesnoeid, in een bosje bloemen dat je gehaald hebt voor een buur die een goed gebaar wel kan gebruiken. Diegene die mij vindt kan mij weer doorgeven. Zo maken we met heel veel kaboutertjes de Flevowijk (nog) leuker!

Wichtelen in de Flevowijk

We delen wichtelmannetjes uit in de Flevowijk. Als je zomaar iets doet om de buurt te verbeteren (vuilnis opruimen, snoeien, een bosje bloemen halen voor een zieke buurvrouw) zet je daar zo’n klein kaboutertje bij. Iedereen weet dat kaboutertjes niet bestaan, maar kleine goede gebaren werken aanstekelijk!

Hup aan de slag, wichtelmannetjes en -vrouwtjes!

Via 0683130215 of wichtel@tstralendmiddelpunt.nl kan je foto’s sturen als je hebt gewichteld in de Flevowijk in Kampen. Ook via @wichtelen op Twitter kan je jouw foto’s delen. Hieronder plaatsen we de foto’s die we hebben ontvangen.